پایان نامه بررسی انواع متدولوژی های نرم افزار

پایان نامه بررسی انواع متدولوژی های نرم افزار پایان نامه بررسی انواع متدولوژی های نرم افزار

دسته : کامپیوتر و IT

فرمت فایل : word

حجم فایل : 1112 KB

تعداد صفحات : 111

بازدیدها : 780

برچسبها : متدولوژی نرم افزار

مبلغ : 11000 تومان

خرید این فایل

دانلود پایان نامه بررسی انواع متدولوژی های نرم افزار در 111 صفحه ورد قابل ویرایش با فرمت doc

سرفصل مطالب

فصل اول : کلیات تحقیق

فصل دوم : متدلوژی ساخت یافته

فصل سوم : متدلوژی شی گرا

فصل چهارم : متدلوژی چابک

فصل پنجم : نتیجه گیری

منابع

دارای شکلها جداول و نمودارها

فهرست بالا تنها شامل سرفصلها بوده و در زیر نیز به بخشهایی از متن پایان نامه انواع متدولوژی های نرم افزار اشاره می شود.

متدولوژی توسعه سیستم های اطلاعاتی

در ارتباط با تعریف متدولوژی دیدگاه ها و نظرات متفاوتی موجود است. همین طور از نگاه ها ومنظرهای متنوعی به متدولوژی نگریسته شده است. Olerup در سال 1991 متدولوژی را اینگونه تعریف می کند: یک استراتژی که دلالت بر زیربخش های فرایند توسعه دارد. اصل تقسیم و تسخیر ، یک رویکرد مهندسی و ریاضی برای حل مسائل پیچیده می باشد.

متدولوژی های اولیه خیلی تحت تاثیر رشته های فنی و مهندسی بودند. شخصی به نام Langefors در سال 1973 توسعه سیستم ها را به عنوان یک فرایند علمی و عقلایی در نظر گرفت. متدولوژی در دو موضوع زیر تصمیم گیری می کند یک سیستم اطلاعاتی چه کاری را باید انجام دهد و یک سیستم اطلاعاتی بهتر است چگونه آن کار را انجام دهد.

Olerup در 1991 با پذیرفتن این نگرش علمی عقلایی ، فرایند پیچیده توسعه را به مراحل زیر تقسیم کرد: تجزیه و تحلیل نیازمندی ها ، طراحی راه حل ، و اجرای راه حل. افراد دیگری مثل Downs در 1992 فازهای دیگری را به این مراحل افزودند. مثل تحقیق و بررسی مقدماتی و نگهداری.

متدلوژی ساخت یافته

متدولوژی های ساخت یافته ، طی سال ها برای انجام انواع پروژه ها مورد استفاده قرارگرفته بود.مهمترین مشکل این متدولوژی ها ،پیاده سازی آن در محیط واقعی و دنیای شی گرا است و مشتری تا انتهای کار، نمی تواند نسخه عملی و کاربردی از سیستم را ببیند .در RUP که مبتنی بر تحلیل و طراحی شیء گراست ، دوره زندگی یک نرم افزار به چندین سیکل شکسته می شود که هر سیکل بر روی یک نسل جدید از محصول کار می کند و در طول پروژه چندین نسخه از محصول را مشاهده کرده و درباره آن نظر می دهد .مهمترین مزیت تکراری و تکاملی بودن RUP کاهش ریسک انجام پروژه است ، چرا که ریسک ها در ابتدای پروژه شناسایی شده و تیم درصدد رفع آن بر می آید و از این جهت برای پروژه های بزرگ و با امکان ریسک بالا مناسب است، البته برای پروژه های کوچک نیز می توان آن را سفارشی کرده و مورد استفاده قرار داد.

****************************

چکیده:

فرایند تولید نرم افزار که با عنوانچرخه حیات تولید نرم افزارنیز شناخته می شود، ساختاری است که روی توسعه و تولید محصولات نرم افزاری اعمال می شود. عبارتهای مشابهی چونچرخه حیات نرم افزاروفرایند نرم افزاردر این رابطه استفاده می شود. مدلهای گوناگونی نظیر فرایندهای (خاص) وجود دارند که هر کدام خط مشی مختص(آن فرایندها) برای انجام کارها و فعالیت های متنوع در طول فرایندها را مشخص می کنند. برخی عنوان می کنند کهطرح(مدل) چرخه حیاتیک عبارت بسیار عمومی است وفرایند تولید نرم افزارخیلی عبارت اختصاصیتری است. برای مثال خیلی از فرایندهای تولید نرم افزار ویژه ای هستند که خود زیر مجموعه چرخه حیات حلزونی به شمار می روند.

متدولوژی ، مجموعه ای از اصول کلی مربوط به روش ها است. که در هر وضعیت مشخص باید به یک روش خاص مناسب به آن وضعیت تبدیل شود.مجموعه ای از روال ها ، فنون ، ابزار و مستنداتی که توسعه دهنگان سیستم در تلاش برای پیاده سازی یک سیستم اطلاعاتی جدید، از آنها بهره می گیرند. یک متدولوژی، مرکب است از مراحلی که هر یک به نوبه خود از مراحل فرعی تشکیل شده اند. با کمک این مراحل، توسعه دهندگان سیستم می توانند در هر مرحله ابزارها و روش های مناسب آن مرحله را انتخاب کرده و پروژه های توسعه سیستم های اطلاعاتی را برنامه ریزی، مدیریت، کنترل و ارزیابی می کنند. بر اساس مفاهیم و تئوری عمومی سیستمها نگرشی شکل می گیرد که نگرش یا رویکرد سیستمی نامیده می شود . از طرفی این نگرش یک طرز تفکر است و از طرف دیگر روشی برای برخورد با مسئله است که قابلیت استفاده در حل مسائل سازمانی را بخوبی داراست. هر گاه این رویکرد در حل مسائل سازمانی به کار گرفته شود به عنوان روش کلی حل مسئله نامیده می شود. و هر گاه که برای تحلیل، طراحی، بهبود سیستمهای اطلاعاتی مورد استفاده قرار گیرد به عنوان متدولوژی یا روش تجزیه و تحلیل و طراحی سیستم نامیده میشود.

خرید و دانلود آنی فایل

به اشتراک بگذارید

Alternate Text

آیا سوال یا مشکلی دارید؟

از طریق این فرم با ما در تماس باشید